Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opening Audax Sportcentrum Samson

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Bron: Audax
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron

Ingezonden persbericht

Gilze, 24 januari 2002

Opening Audax Sportcentrum Samson

Op donderdag 31 januari 2002 opent Audax in Gilze op haar bedrijfsterrein een eigen sportcentrum. De opening zal om 15.00 uur worden verricht door Burgemeester drs R.H. Roep van de gemeente Gilze en Rijen. Het sportcentrum is een belangrijke stimulans voor de medewerkers van Audax om meer te gaan sporten.

Het sportcentrum is een afscheidscadeau van Audax' oprichter Jacques de Leeuw. De naam Samson verwijst naar de sportschool in Tilburg, waarmee Jacques de Leeuw ooit als ondernemer is begonnen.

Het sportcentrum biedt Audax-medewerkers de mogelijkheid tot squash, tafeltennis, fitness en groepssessies (Bodypump en Spinning). De fitnessruimte is uitgerust met de meest moderne computergestuurde apparatuur. Gedurende het grootste gedeelte van de openingstijden is er professionele begeleiding aanwezig. De verwachting is dat ongeveer 50 procent van de Audax- medewerkers regelmatig gebruik zal maken van de faciliteiten die Sportcentrum Samson aanbiedt.

Het gebouw is ontworpen door Scopo Architecten uit Haaren. In z'n totaliteit is het een zeer uitnodigend gebouw geworden (zie foto's). Volgens kenners beschikt Audax met dit sportcentrum over het mooiste bedrijfssportcomplex van Nederland. Een bedrijf met deze uitgebreide faciliteiten is zeker uniek te noemen.

De Hoofddirectie van Audax noemt de komst van het sportcentrum: "Een zeer welkom geschenk. In deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het zeer goed als je als bedrijf dit soort extraatjes biedt. Naast het feit dat het erg gezond is, levert sporten met collega's ook een positieve bijdrage aan de sociale contacten binnen Audax".
(einde persbericht)

Contactpersoon:
Audax Communicatie
Hans-Peter van Tilburg
Telefoon (0161) 457221
Mobiel (06) 51377033
Fax (0161) 451761
E-mail (hp.v.Tilburg@audax.nl)

NB: Indien u als journalist bij de opening van Sportcentrum Samson op donderdag 31 januari a.s. aanwezig wilt zijn, dan bent u uiteraard van harte welkom. Zou u zo vriendelijk willen zijn uw komst van tevoren aan bovengetekende door te geven. Bij voorbaat dank.

Op verzoek kunt u de volgende foto's van het Sportcentrum via e-mail ontvangen:

File: Interieur 01.jpg
Date: 23 Jan 2002, 14:16
Size: 492535 bytes.
Type: JPEG-image

File: buitenzijde.jpg
Date: 23 Jan 2002, 14:15
Size: 453693 bytes.
Type: JPEG-image

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie