Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mandaatbesluiten Rampenplan Zwijdrecht, deelplan Bevolkingszorg

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Zwijndrecht

Mandaatbesluiten Rampenplan,
deelplan Bevolkingszorg

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij op 22 januari 2002 hebben besloten de bevoegdheid tot het sluiten en ondertekenen van convenanten in het kader van het Rampenplan, zulks ter uitvoering van het deelplan Bevolkingszorg te mandateren aan de directeur van de sector Welzijn.

Tevens maken zij bekend, dat de directeur van de sector Welzijn bij besluit van 22 januari 2002 de aan hem gemandateerde bevoegdheid tot het sluiten en ondertekenen van convenanten in het kader van het Rampenplan, zulks ter uitvoering van het deelplan Bevolkingszorg heeft gemandateerd aan het hoofd van het Gemeentelijk Actiecentrum Bevolkingszorg.

Beide besluiten treden in werking op de achtste dag na de datum zoals vermeld op dit blad en werken terug tot 1 januari 2002. De besluiten liggen met ingang van heden voor een ieder kosteloos ter inzage in het Infocentrum van de gemeente, Burgemeester de Bruinelaan 45, alhier. Het Infocentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 17.00 uur. Een ieder kan op verzoek tegen betaling van de kosten een afschrift krijgen van genoemde besluiten.

Zwijndrecht, 31 januari 2002

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie