Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur gedeputeerde Houtman Provincie Zuid-Holland

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zuid-Holland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zuid-Holland

23-01-2002
Spreekuur gedeputeerde Houtman 31 januari in 's Gravendeel

Op donderdag 31 januari houdt gedeputeerde Rinus Houtman een spreekuur in 's Gravendeel voor de inwoners van de Hoeksche Waard. De provincie wil door de organisatie van spreekuren van de verschillende gedeputeerden de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen.

Het spreekuur vindt plaats in het Partycentrum Concordia, Dr. Bosserstraat 11 in 's Gravendeel van 18.30 tot 20.00 uur. Bezoekers dienen zich van tevoren telefonisch aan te melden. Dit kan tot woensdag 30 januari tot 12.00 uur via telefoonnummer 070 441 7013. Voor meer informatie over de provincie Zuid-Holland: www.pzh.nl

Wat doet de provincie in de Hoeksche Waard?
In de Hoeksche Waard werkt de provincie aan een breed scala van onderwerpen. Een voorbeeld hiervan is het onlangs vastgestelde streekplan Zuid-Holland Zuid. In dit plan staan de hoofdlijnen van de ruimtelijke inrichting van de Hoeksche Waard. Via diverse gebiedsgerichte projecten geeft de provincie gestalte aan de uitvoering van het streekplan. In dat kader worden plannen ontwikkeld voor onder andere een regionaal bedrijfsterrein en plannen voor natuurontwikkeling, gecombineerd met waterberging en recreatie. Verder vraagt in de Hoeksche Waard de verkeersafwijking via de provinciale weg N217 de nodige aandacht. De provincie zoekt nog naar mogelijke oplossingen hiervoor.

De provincie draagt bij aan het behoud en de verdere ontwikkeling van het culturele erfgoed, zoals monumenten, molens en archeologie. Ook zorgt zij voor de ondersteuning van het bibliotheekwerk, de amateurkunst en de cultuureducatie op school en steunt zij projecten die de deelname aan kunst en cultuur stimuleren. Samen met regionale partijen (zorgvragers, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en gemeenten) stelt de provincie een visie op voor Rijnmond-Zuid om zo goed mogelijk aan de zorgvraag in de regio tegemoet te komen. De Hoeksche Waard maakt hier deel van uit.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Borgers afdeling communicatie, tel 070 441 6576

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie