Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CNV: Onderhandelingsresultaat CAO-NOB noodzakelijk kwaad

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dienstenbond CNV

31 januari 2002.


Dienstenbond CNV: Onderhandelingsresultaat CAO-NOB; aanpassing arbeidsvoorwaarden naar beneden is noodzakelijk kwaad. Werkgever zorgt wel voor aanvulling salarissen komende vijf jaar

In de CAO-onderhandelingen met het NOB is gisteravond een onderhandelingsresultaat op hoofdlijnen bereikt, gecombineerd met een sociaal plan. Er is afgesproken dat er een aanpassing van de arbeidsvoorwaarden naar beneden gaat plaatsvinden, voor de komende vijf jaren.

Dit betreft de basis-CAO voor werknemers van het commerciele bedrijf. Dienstenbond CNV-bestuurder Harm Haverkamp: Ik vind het bijzonder treurig dat wij hebben gesproken over een aanpasssing van de arbeidsvoorwaarden naar beneden. Maar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie