Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gedichtendag provincie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 31-01-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Drenthe

Wie schreef "Ballade van de slag bij Ane"? Gedichtendag op www.drenthe.nl

Assen, 28 januari 2002
Persberichtnummer 02- 007In het kader van Gedichtendag 2002 verloot de provincie Drenthe op haar website, www.drenthe.nl, het boek "Op petret, Drentse schrievers in woord en beeld". Om kans te maken op het boek moeten inzenders antwoord geven op de vraag welke Drentse dichter het gedicht: "Ballade van de slag bij Ane" schreef. De Gedichtendag vindt plaats op donderdag 31 januari 2002.

Ieder jaar, op de laatste donderdag van januari, vindt in Nederland en Vlaanderen dit grootse poëziefeest plaats. In onder andere Assen, Diever, Emmen en Hoogeveen worden in het kader van Gedichtendag verschillende activiteiten georganiseerd. Op de website van de provincie vinden bezoekers meer informatie over deze activiteiten. Behalve deze informatie staan op www.drenthe.nl ook de favoriete gedichten van de leden van het Drentse college van gedeputeerde staten. Zij hebben op de website aangegeven wat hun favoriete gedicht is en waarom ze het gedicht gekozen hebben.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie