Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanbieding Historisch Cahier Apeldoorn

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Apeldoorn
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Apeldoorn

Aanbieding Historisch Cahier Apeldoorn

Op vrijdag 1 februari biedt mevr. drs. D. Verhoeven professor P. Kooi van Landbouwuniversiteit Wageningen het eerste Historische Cahier Apeldoorn aan. Dit gebeurt tijdens het derde Historisch Café in het Historisch Museum (oude Raadhuis). Het thema deze keer is 'markthandel'. Tevens is het aanbieden van het Cahier Land- en Bosbouw in de periode 1870-2000 het startsein van de tentoonstelling 'Markzicht'.

Om 18.00 uur opent de voorzitter van de Historische Vereniging Felua', dhr. R.M. Kemperink, de tentoonstelling. Daarna vindt de overhandiging van het cahier plaats.

Het eerste Historische Cahier en een ansichtenboekje van de nieuwe tentoonstelling zijn te koop voor 5 euro. De tentoonstelling is te bezoeken tijdens de openingsuren van het museum en tijdens het café op 1 februari tussen 17.30 uur en 19.30 uur.

© 1996-2002 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie