Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etten-Leur start verhuur vrachtwagenparkeerplaats Vosdonk

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Etten-Leur

Verhuur van plaatsen op vrachtwagenparkeerplaats Vosdonk

Op bedrijventerrein Vosdonk wordt een parkeerplaats aangelegd voor vrachtwagens. Het betreft een geasfalteerd terrein dat volledig door een hekwerk is omgeven en voorzien is van een goede verlichting. De parkeerplaats wordt vlakbij de rotonde Vosdonk-Vossendaal-Parklaan gerealiseerd en biedt plaats aan 31 vrachtwagens. Op het moment dat deze vrachtwagenparkeerplaats gereed is, naar verwachting kan hij vanaf mei 2002 worden gebruikt, wordt het parkeren van vrachtwagens in de woongebieden en op nog nader te bepalen delen van het industrieterrein verboden. De gemeente Etten-Leur biedt de mogelijkheid aan vrachtwagenchauffeurs om een parkeerplaats te huren. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie