Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brancheringsvisie Centrumplan Etten-Leur ter inzage

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Etten-Leur
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Etten-Leur

Brancheringsvisie Centrumplan Etten-Leur ter inzage

Voor alle belangstellenden ligt vanaf heden in het gemeentehuis en in de Bibliotheek ter inzage de "Brancheringsvisie Centrumplan Etten-Leur". Deze visie is op 28 januari jongstleden gepresenteerd voor lokale ondernemers en gaat in op winkel- en horecavestigingen in het centrum van Etten-Leur. In de visie wordt de ambitie om in het centrum een kwaliteitssprong te maken nader geconcretiseerd. Tevens wordt aangegeven welke branches op welke locaties een plaats kunnen krijgen in het centrum. Bovendien wordt aangegeven waar de trekkers worden gesitueerd. Tenslotte wordt beschreven op welke wijze het verhuurproces in het Centrumplan wordt ingevuld. Met het opstellen van de brancheringsvisie heeft de brancheringscommissie, met daarin vertegenwoordigers van de Ondernemersvereniging MKB Etten-Leur, Hoofdbedrijfschap Detailhandel, Kamer van Koophandel West-Brabant, Ontwikkelingscombinatie Centrumplan Etten-Leur en Gemeente Etten-Leur zijn werkzaamheden afgerond. Over één onderdeel van de brancheringsvisie, namelijk de fun- en internetstore, dient nog finale besluitvorming plaats te vinden door de gemeenteraad van Etten-Leur op 4 maart 2002. Alle andere onderdelen zijn definitief vastgesteld.

Op basis van de gedetailleerde brancheringsvisie gaat de selectiecommissie, met daarin vertegenwoordigers van Hoofdbedrijfschap Detailhandel, Kamer van Koophandel West-Brabant, Ontwikkelingscombinatie Centrumplan Etten-Leur en Gemeente Etten-Leur aan de slag met vormgeven van de verhuurinformatie en daarna de daadwerkelijke verhuur. De verhuur zal in het tweede kwartaal van 2002 starten. Lokale ondernemers hebben de mogelijkheid van voorinschrijving tot 1 april 2002. Ook na voornoemde datum kunnen lokale ondernemers zich nog steeds aanmelden, echter niet meer bij wijze van voorinschrijving.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie