Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Legato NetWorker Modules voor IBM databasesoftware op Linux

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

Legato NetWorker Modules voor IBM databasesoftware op Linux-besturingssysteem

Hoofddorp, februari 2002 - - Legato Systems Inc., leider op de enterprise storage management softwaremarkt, heeft Legato NetWorker Modules aangekondigd voor IBM databasesoftware dat draait op het Linux-besturingssysteem. Hiermee is Legato NetWorker de enige oplossing op enterprise-niveau die alle IBM's bedrijfskritische database-applicaties voor Linux ondersteunt.

"Legato laat leiderschapskwaliteiten in de Linux-markt zien door continu oplossingen te ontwikkelen richting marktleiders zoals IBM. Deze aankondiging onderstreept Legato's enthousiasme en voortvarendheid om de leverancier te zijn waar de partners en diens klanten behoefte aan hebben. Als het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie