Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 01-02-2002

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 1-02-2002
1e persbericht 1 februari 2002


Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed
Donderdag om 21.00 uur is op het industrieterrein Croy in Eindhoven een 35-jarige man aangehouden. Hij reed in een auto en had teveel gedronken. De Eindhovenaar blies ruim 1.45 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Eindhoven: Bedreiging
Een 21-jarige man uit Liempde heeft donderdagavond de rust verstoord in een café op het Stratumseind. De man werd op straat gezet door het personeel. Vervolgens bedreigde hij de portiers met de dood. De verdachte is omstreeks 21.40 uur aangehouden. Hij is voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Motorrijder gewond
Op de kruising Gabriël Metsulaan Kanaaldijk Zuid zijn de bestuurders van een motor en auto vrijdag even na middernacht met elkaar in botsing gekomen. De 36-jarige Eindhovense motorrijder reed de Kanaaldijk op en verleende geen voorrang aan de automobilist die van rechts kwam. De bestuurder van de motor liep een bovenbeenbreuk op. Hij is overgebracht naar het Catharinaziekenhuis. De 22-jarige automobilist uit Mierlo bleef ongedeerd.

Eindhoven: Verdachte mishandeling aangehouden
Een 49-jarige man uit Eindhoven is vrijdag om 02.35 uur aangehouden in een woning in de Jacobus Deckersstraat. De man zou zijn vriendin verschillende malen in het gezicht hebben geslagen. De 39-jarige vrouw had verwondingen in haar gezicht. De verdachte is overgebracht naar het bureau.

Best: Drie fietsen weg uit schuur
In de nacht van donderdag op vrijdag zijn uit een schuur achter een woning aan de Mr. C. Goselingstraat drie fietsen weggenomen. Het zijn twee zogenaamde omafietsen en een damesfiets. De totale waarde ligt rond de 175,=. De schuurdeur is opengebroken.

Asten: Tuinset gestolen
Uit een garagebox achter een woning aan de Hemelberg zijn in de afgelopen week een tuintafel met vier tuinstoelen gestolen. De waarde is ongeveer 680,=. Het is niet bekend hoe men de garagebox is binnengekomen. De diefstal werd donderdag ontdekt.

Geldrop: Man verdacht van mishandeling
Donderdag is voor de politie in Geldrop een 34-jarige man uit Veldhoven aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij vorige week donderdag zijn 29-jarige vrouw heeft mishandeld. Man en vrouw zijn bezig met een echtscheiding en wonen niet meer bij elkaar. De vrouw, die in Geldrop woont, werd mishandeld in een zwembad in Geldrop waar hun kind zwemles kreeg. Hij trok haar aan de haren. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.

Luyksgestel: Aanrijding met letsel
In de Sengelsbroeksestraat is donderdag rond 21.20 uur een auto uit de bocht gevlogen. De auto raakte eerst een lichtmast, waardoor het voertuig over de kop ging. De 21-jarige bestuurder had vier Valkenswaardse inzittenden bij zich waarvan de 18-jarige jongen vermoedelijk zijn vinger brak, twee 16-jarigen respectievelijk een hoofdwond en rugklachten opliepen. De Bergeykse bestuurder en een 15-jarige inzittende bleven ongedeerd. De slachtoffers zijn naar het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven gebracht.

Veldhoven: Auto met explosief vernield
Donderdag om 20.55 uur is in de Willigenakkerstraat een geparkeerde auto geheel vernield door een explosief. De ruiten waren eruit en dak en portieren waren ontzet. De auto, een Volkswagen Golf, was eigendom van een 27-jarige vrouw die in deze straat woont. Door de explosie vlogen delen van de auto in het rond en deze beschadigden vijf autos die ook in de straat geparkeerd stonden. De straat werd even afgezet en de technische recherche heeft een onderzoek ingesteld. Er is ook een buurtonderzoek gedaan. De politie onderzoekt de zaak.

Veldhoven: Verdachte autodiefstal aangehouden
Op het politiebureau in Veldhoven is donderdag om 16.25 uur een 27-jarige man uit Veldhoven aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij een dag eerder in de Oortlaan een Volkswagen Golf heeft weggenomen. De verdachte is een bekende van de aangever. Tijdens de aanwezigheid van de verdachte in de woning van de aangever is de autosleutel verdwenen. Mogelijk heeft de verdachte met de sleutel de auto meegenomen.

Veldhoven: Inbraak in winkel
In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een winkel aan de Kromstraat. De toegangsdeur is opengebroken. Uit de etalage zijn vier bloembakjes gestolen. De waarde is ongeveer 45,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie