Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open brief: Stop wapenproductie Nederland

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


---
| De Vredessite / Nieuws 2002 |

Open brief: Stop wapenproductie Nederland

Beste Lezer,
Hierbij vindt u de uiteindelijke tekst van de open brief, waarin wij iedereen oproepen om onze concrete bijdrage aan wapengeweld, productie en handel te stoppen. Nu weet ik dat dit een thuiswedstrijd is voor de lezers van de vredessite, maar u kunthelpen de oproep onder de ogen van die nederlanders te brengen die niet op het internet bij de alternatieve media rondwandelen. De tekst is ter beoordeling voorgelegd aan de direktie van de Telegraaf en akkoord bevonden. Hieraan hangt natuurlijk wel een prijskaartje, met daarop het lieve bedrag van 11.550,00 euro voor een advertentie in de krant van maandag tot vrijdag, en 12.828,75 euro voor de krant van zaterdag.
Om de uiteindelijke plaatsing van de brief te realiseren heb ik apart een rekening geopend, die geen ander doel heeft het verzamelen van geld voor het uitdragen van deze brief. We waren met 10.000 mensen in Amsterdam, 20 Oktober. Ik weet zeker dat,wanneer iedereen die inziet dat het van wereldwijd belang is dat we stoppen met oorlog mogelijk maken en voeren het bedrag van één euro op de volgende rekening stort, het niet lang duurt voor we de advertentie kunnen plaatsen. Vele handen maken licht werk. Het giro-rekeningnummer is: 9176414, t.n.v. I. v. Schagen te Den Haag.
storting onder vermelding van: advertentiekosten open brief. Met het storten van uw euro wordt u medeondertekenaar van de brief.
Natuurlijk mag u meer storten; na de Telegraaf kunnen we andere kranten aanschrijven en/of herinneringen plaatsen. Weet dat het geld voor geen ander doel gebruikt zal worden dan het publiceren van deze oproep.
Ik vraag u dit bericht de vleugels te geven, waarmee het iedere hoek van Nederland bereikt en iedereen die wil in staat stelt bij te dragen aan het plaatsen van deze brief.
Moge deze oproep een steen zijn op het pad naar de realisatie van een cultuur van vrede en geweldloosheid op onze planeet. MAY PEACE PREVAIL ON EARTH
Irene van Schagen
(irenevans@hetnet.nl)

---

DE BRIEF:
Open brief aan alle Nederlandse ingezetenen. Den Haag, januari 2002,
Landgenoten,
Nederland staat op de zevende plaats van grootste wapenproducenten over heel de aarde.
Wist u dat? Het kleine Nederland, dat nota bene pretendeert de mensenrechtenzo hoog in het vaandel te dragen, is groot in de manier waarop het de mensheid voorziet van de wapens die nodig zijn om elkaar te vermoorden. Wat betekent het voor ons om te weten dat het onze eigen portemonnaie is die baat heeft bij het uitbreken en voortrazen van oorlog? Wij moeten er met zijn allen toch flink hard aan trekken, om ons kikkerlandje zo'n prominente plaats in deze lugubere tak van de economie te kunnen bezorgen. Het is hoog tijd dat we ons dat realiseren. Graag zouden wij geloven dat degene die de wapens maakt geen verantwoording draagt voor wat ermee gedaan wordt, maar hierin vergissen we ons. Zonder wapens geen wapengebruik; we zijn wel degelijk medeverantwoordelijk. Ook zouden wij zo graag geloven dat de inzet van wapens de vrede een stap dichterbij zou kunnen brengen, maar nog nooit heeft geweld een probleem opgelost, hooguit verschoven. Hoe kunnen wij genieten van onze groeiende economie terwijl elders het bloed van de slachtoffers van onze wapens over de aarde vloeit? Er komt een moment dat wij ons geweten wat dit betreft niet meer om de tuin kunnen leiden.
Dit is een oproep aan alle medelanders die, op wat voor een manier dan ook, betrokken zijn bij wapenproductie en handel: STOP ONZE BIJDRAGE AAN DE OORLOG!
Ieder van ons is in staat te beslissen om niet langer mee te doen aan het mogelijk maken van moord en om te begrijpen dat er al meer dan genoeg bloed heeft gevloeid. Werkgevers én werknemers van onderstaande bedrijven, waarvan bekend is dat zij betrokken zijn bij de productie van wapens of onderdelen ervan: wij roepen u met klem op om uw bedrijf om te vormen naar een bedrijf dat slechts vreedzame doeleinden dient en geen aan wapenhandel gerelateerde orders meer aanneemt. Een schoon geweten is immers onbetaalbaar. Wanneer het erop lijkt dat het bedrijf waar u werkt niet mee gaat in deze omvorming, denk er dan eens over een andere baan te gaan zoeken.Niemand kan u dwingen om uw boterham te verdienen aan het voortrazen van de oorlog, en we kunnen ons voorstellen dat die boterham op een gegeven moment niet meer smaakt. Wanneer u in staat bent om oorlogsmaterieel te fabriceren, dan moet u met dezelfde vaardigheden toch ook in staat zijn om bij te dragen aan levensbevorderende projecten. Het kan beslist niet zo zijn dat deze baan de enige mogelijkheid tot werken voor u is; alleen al de gezondheidszorg van Nederland lijdt groot gebrek aan menskracht. Daar kunnen we iets aan doen. Wij kunnen eenvoudigweg beginnen met onze bijdrage aan wapenhandel om te buigen naar zorgdragen; dat zou al een geweldige eerste stap zijn, volledig in overeenstemming met de oproep van vrouwen en moeders die over heel de aarde gaat om zorg te dragen in plaats van wapens.
Nu wij leven in een tijd dat het bedrijfsleven wil dat de regering toestemming geeft voor de grootste defensie uitgave ooit, dan is het hoog tijd voor ons, het volk, om goed bij onszelf te rade te gaan of WIJ wel willen dat in onze naam de oorlogsindustrie weer een grote impuls krijgt. De Verenigde Naties zijn in het leven geroepen om de toekomstige generaties te behoeden van de gesel van de oorlog. Dat kunnen ze niet zonder onze hulp. Wij, de gewone jongens van Jan de Wit, wij kunnen een DAAD stellen: wij zijn klein genoeg om samen al onze bijdragen aan de oorlog te kunnen stoppen. Het omsmelten van de wapens is een titanenklus, maar langer uitstel kunnen we ons niet meer permitteren. Wat houdt ons tegen om de mouwen op te stropen en deze klus met beide handen aan te vatten? We kunnen allereerst massaal uitrekenen hoeveel geld wij meebetalen aan militaire uitgaven (het V-biljet) en duidelijk kenbaar maken dat we willen dat dat geld aan vreedzame doeleinden wordt uitgegeven. Voorts moet er ondertussen toch een grote groep bedrijfsdeskundigen zijn die de onderstaande bedrijven gratis of tegen kostprijs kunnen helpen wanneer zij zich willen zuiveren van wapenbemoeienis, en last but not least, wij, degenen die niet bij onderstaande bedrijven werken, kunnen een fonds openen om met het geld daarvan de bedrijven die om willen buigen te helpen, alsook de mensen die een andere baan gaan zoeken omdat ze bij bedrijven werken die deze ommezwaai niet willen maken. Zo dragen we samen het verschil en er zijn genoeg geniale rekenaars onder ons die ervoor kunnen zorgen dat dat op een eerlijke manier gebeurt. Als we dan ergens moeten beginnen, waarom dan niet gewoon bij onszelf?
Als we dan moeten beginnen, waarom dan niet nu? Als we oorlog kunnen maken, waarom dan geen vrede? Met Vriendelijke Groeten,
namens alle betrokken landgenoten, die samen de publicatie van deze oproep mogelijk hebben gemaakt,
Irene van Schagen
voor meer informatie: Daguerrestraat 179, 2561 TS Den Haag tel:070-3604510, @: (irenevans@hetnet.nl)
De bedrijven:BV. Ontwikkelingsmij CCM, D.A.R.E!!Consultancy, Delft University of Technology, Multi Design&Development BV., NBM-Amstelland Bouw&Infra BV., NS Technisch onderzoek, TNO Defence Research, ACD Salvage techniek BV., Ajax Brandbeveiliging, Comtech Houten BV., Davenport NV., Enerpac BV., Flair Filtration&Drying BV., Frencken Mechatronics BV., Group4 Securitas(Nederland) BV., HITT Holland Institute of Traffic Technology BV., Holmatro Industrial&Rescue Equipment, IAC Geometrische Ingenieurs BV.,Koenen Bouw&Aannemersmij.BV., Lagerwey Windturbine BV., Munters Vochtbeheersing, Philips Projects BV., Sanamij BV., Stork Bronswerk BV., Van Oord ACZ BV., VAW Nederland BV., Verlaat Uden, Aannemersbedrijf A.V.K.B.V., Aannemersbedrijf van Lee BV., A.Hak Nederland BV., Baas Bedrijven, Ballast Nedam Beton en Waterbouw BV., Ballast Nedam Dredging, Ballast Nedam International BV., BAM Planadvies, Cobeton Airports International BV., G.van Hees en Zonen BV., Heijmans Infrastructuur enMilieu BV., Hollandse Beton en Waterbouw BV., Hollandse Wegenbouw Zanen BV., Hogeboom Spijkenisse BV., Lieben Infra BV., Lievense Consulting Engineers, Nacap Nederland, Ooms Avenhorn Holding BV., Reef Wegenbouw BV., Smit Internationaal, Strukton Bouwprojecten BV., Visser&Smit Hanab BV., Volker Stevin Construction Europe BV., Cocoon Holland BV., DSM High Performance Fibers BV., DSM N.V., Hameland Advanced Mouldings&Composites BV., Polymarin BV., Ten Cate Advanced Composites BV., Twaron Products V.o.F., Epicon Alkmaar BV., Eurometaal N.V., Franerex BV., JNS Pyrotechniek BV., Metaalwaren-Fabriek Tilburg BV., Muiden Chemie International BV., ADIMEC Advanced Image Systems BV., BV. Nederlandse Instrumenten Compagnie "NEDINSCO", (DEP)Delft Electronic Products BV., Delft Instruments Electro-Optics BV.,Amphenol Benelux BV., Autron BV., De Drie Electronics BV., Draka Kabel BV., Evic Electronics BV., Fokker Elmo BV., Hewlett-Packard Nederland BV., Hymec BV., JDR Cable Systems BV., Landré Intechmy BV., Litton Marine Systems BV., Lucent Technologies, Maser Engeneering BV., Methec BV., Nedap NV., Nieaf-Smit BV., NKF Kabel BV., Ramaer Connection Technology, Siemens Nederland NV., Tecnotion BV., AND Identification BV., AND IT Products BV., Baan Company BV., Cap Gemini Nederland BV., CMG Den Haag BV., Compac computer BV., CSC Computer Sciences BV., High Tech Automation BV., IBAS Groep BV., IBM Global Services, IBM Netherlands NV., ICT Automatisering Deventer BV., Intercai Nederland BV., Intergraph Benelux BV., IQIUP Informatica BV., James Martin +Co., Logica BV., Oasis BV., Ordina Integrity BV., origin Nederland BV., OSPL Nederland BV., PHI Data BV., Philips Crypto BV., Q.C.N.(Quality Center Nederland)BV., Rikkers Consultancy International, Sigmex BV., Smart-IT Professionals, TAS Groep NV., Tedopres International BV., Telindus BV., Tulip Computers International BV., Alcatel telecom Nederland BV., CHL Netherlands BV., Dynaf Spruyt Groep, Hessing Telecommunicatie BV., Hollandse Signaalapparaten BV., Imtech Marine&Industry, Kaal Mastenfabriek BV., Klein Poelhuis-Voltman BV., Koning en Hartman, Leuveco BV., Radio Holland Electronics, Signaal Communications, Simac Mobile Solutions BV., SurCom International BV., Telpro plus BV., Verolme Electra BV., White Products BV., Reynolds Aluminium Holland BV., Rosenbauer BV., Scania Nederland BV., Smit Mobile Equipment BV., Stork RMO BV., Terberg Benschop BV., terberg Techniek BV., Van Halteren Metaal BV.,AAR Aircraft Component Services, Aarding BV., Aerospace Propulsion Products BV., Avoi-Diepen BV., Axxiflex BV., Driessen Aircraft Interior Systems BV., Fokker Defence Marketing., Fokker Services BV., Fokker Space BV., Fokker Special Products BV., Genius Klinkenberg BV., Hamilton Standard Customer Support Center-Maastricht BV., Hankamp Gears BV., Hycom AMCA Hydraulic Fluid Power BV., Ancra Cargo Handeling Systems BV., Bayards Aluminium Constructies BV., Bedrijfsauto Service Oost BV., Broshuis BV., Burg, Fabriek van WegtransportmiddelenBV., CKT-Group Engeneering Dept., DAF Trucks NV., Fairey Arlon, Gemco Mobile SystemsBV., HIAB BV., Info'Products, Koks Milieu en Voertuigtechniek BV., Kooi BV., LeeBur Multilift BV., Machinefabriek Werklust BV., RDM Technology BV.,BV.(Oilhydraulics), Koolhaas Alphen BV., NACO Netherlands Airport Consultants BV., Nationaal Lucht en Ruimtevaart Laboratorium(NLR), NV. Interturbine, Schreiner&Co BV., Schreiner Components BV., SP aerospace and vehicle systems BV., Stork Aerospace Group, Sun Electric Systems BV., Surface Treatment Nederland BV., Thomassen International BV., Urenco Aerospace, Witmetaal BV., Schwartz Nederland BV., Scheepswerf Pattje BV., Scheepswerf Visser BV., TNO Centre for Mechanical Engeneering, Tuynman BV., van Buuren-van Swaay BV./Imtech Projects, Van der Giessen-de Noord Marinebouw BV., Verebus Engeneering BV., Wártsilá NSD Nederland BV., Wilton Feyenoord,Royal Schelde, BV. Scheepswerf en Machinefabriek"De Bieschbos-Dordrecht", Combimac BV., Croon Electrotechniek BV., Damen Shipyards BV., HB Dehunidification Systems, HMA Power Systems BV., Hydraudyne Systems&Engeneering BV., IHC Delta Shipyard, Koppen&Lethem Aandrijftechniek BV., Maritime Research Institute Netherlands, Mentech BV., Merwede Shipyard, Nederlandse Verenigde Scheepsbouw Bureaus(NEVESBU)BV., Olie-Scheepvaart(Oil Shipping Co.)BV., Parker Hannifin BV., RDM Submarines BV.


_____
menu | dDH

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...

W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren
W Amsterdam BANK-gebouw opent kluisdeuren AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- Vandaag vindt de officiele opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W...

IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Officer
IFF Appoints Richard O'Leary Executive Vice President & Chief Financial Officer NEW YORK-(BUSINESS WIRE)- Regulatory News: International Flavors & Fragrances...

HamiltonRoche en Cashforce samen sterk in cash flow management
HamiltonRoche en Cashforce kondigen een samenwerking aan op het gebied van cash flow management voor middelgrote en grote bedrijven. Voor...