Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leiden weerspreekt Consumentenbond: Parkeertarieven niet gestegen

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leiden

Parkeertarieven niet gestegen

De gemeente heeft de parkeertarieven op straat niet verhoogd. Dat in tegenstelling tot de publicatie op de website van de Consumentenbond, waarin van de gemeente Leiden wordt beweerd dat het parkeren fors duurder heeft gemaakt. In de stad zijn alleen de prijzen van de particuliere garages gestegen, niet de gemeentelijke tarieven.

MILIEU EN BEHEER - De Consumentenbond baseert haar bericht over de stijging van de tarieven op meldingen van consumenten over de parkeertarieven na 1 januari. Maar omdat het niet voor iedereen altijd duidelijk is of het gaat om een particuliere of een gemeentelijke parkeerplaats, zaten daar dit keer meldingen tussen van prijsstijgingen bij particuliere garages. Die garages hebben inderdaad hun prijzen verhoogd, maar daarop heeft de gemeente geen invloed. Wel is het zo dat de tarieven van de gemeentelijke garage aan de Haarlemmerstraat zijn verhoogd om een verantwoorde exploitatie mogelijk te maken. Het tarief daarvan is gelijkgesteld aan de garage Breestraat. Verder zijn de prijzen van gemeentelijk parkeerplaatsen niet gestegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie