Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke uitgifte frequenties commerciële radio

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Tijdelijke uitgifte frequenties commerciële radio

Het kabinet heeft op voorstel van de staatssecretarissen Van der Ploeg van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen en De Vries van Verkeer en Waterstaat gekozen voor een tijdelijke oplossing voor het uitgeven van radiofrequenties. De zeven bestaande landelijke commerciële radiozenders en de regionale commerciële stations kunnen hun vergunning verlengen. Daarnaast is er ruimte op de landelijke FM voor twee nieuwe commerciële zenders. Ook op de regionale FM is er ruimte voor nieuwkomers. Het landelijk bereik wordt verdubbeld en het niet-landelijk bereik verdrievoudigd. Nieuwkomers kunnen een vergunning verwerven op basis van een bedrijfseconomische toets. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie