Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiling brengt 900 euro op voor gesigneerde thermoskan van Blof

Datum nieuwsfeit: 01-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NOORDZEE FM

900,- euro voor gesigneerde thermoskan van Blof!

Een gesigneerde thermoskan van de populaire band Blof, bracht tijdens een veiling op Noordzee FM maar liefst 900,- euro op. Dit gebeurde vandaag in the Morning Call, de ochtendshow op Noordzee FM. Deze hele week werden persoonlijke zaken van bekende Nederlandse en internationale artiesten geveild. De opbrengst van the Morning Call veiling op Noordzee FM, gaat naar een drietal goede doelen.

Zo kon je deze week bieden op de wekkerradio van Alicia Keys, gesigneerde koffiemokken van Atomic Kitten, de pyjama van Marco Borsato, de föhn van Sita, de thermoskan van Blof en nog veel meer. Iedere ochtend werden de items geveild tegen het hoogste bod. De opbrengst van de veiling, 3306,- euro komt ten goede aan de CliniClowns, de Nederlandsche Brandwondenstichting en het Ronald McDonaldfonds.

The Morning Call met Colin Banks is iedere werkdag te beluisteren tussen 06.00 uur en 10.00 uur op Noordzee FM. Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Anastacia, Ronan Keating, maar ook die van Volumia!, Blof, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 1 februari 2002

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie