Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeershinder in gemeente Lisse i.v.m. lampionnenoptocht

Datum nieuwsfeit: 02-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Lisse
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Lisse

VERKEER EN VERVOER

Verkeershinder op 2 februari a.s.
Op twee februari a.s. is er om 17.30 uur een lampionnenoptocht. Het verkeer op de Ruishornlaan en de Hyacintenstraat zal hier hinder van ondervinden.
Om 18.30 uur wordt er vuurwerk afgestoken op het plein voor het gemeentehuis. Het verkeer langs de Schoolstraat, Bondstraat en Lindenlaan is hierdoor gestremd tussen 18.00 en 19.00 uur. Dit geldt ook voor het busverkeer. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden.

Voorrangssituatie Bizetstraat/Brahmstraat gewijzigd Met de herinrichting van de Bizetstraat is ook de voorrangssituatie veranderd bij de aansluiting met de Brahmstraat. Er is nu een gelijkwaardige kruising aangelegd zoals dat moet in een 30-km gebied. Alle bestuurders van rechts, dus ook fietsers, hebben hier nu voorrang. Om de verkeersdeelnemers te attenderen op de gewijzigde voorrangssituatie hebben wij een bord geplaatst. Wij vragen u om alert te zijn bij het naderen van de kruising!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie