Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 03-02-2002

Datum nieuwsfeit: 03-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 3-02-2002 Mediaberichten 03 februari (laatste berichten)

VENRAY Verkeersovertredingen

VENRAY De politie heeft op diverse locaties in het centrum van Venray diverse verkeersovertreders bekeurd. Zeven van hen kregen een bekeuring vanwege het fietsen met kapotte verlichting, vier voor het niet dragen van de autogordel, 2 voor het rijden zonder helm. 2 voor negeren van een geslotenverklaring en 1 voor het bromfietsen zonder verlichting.

ROERMOND 28 pvs verkeerscontrole

ROERMOND De politie heeft tijdens controles in de binnenstad in verband met het niet toegestane fietsen op de promenade in totaal 28 bekeuringen uitgedeeld. Dit gebeurde 22 keer vanwege foutparkeren en 6 keer voor het fietsen op de promenade. Ook in de toekomst zal de politie projectmatig controleren om het aantal overtredingen van het rijden in voetgangersgebieden terug te dringen.

WEERT 11 pvs verkeerscontrole

WEERT De politie heeft vrijdagavond bij een verkeerscontrole op de Maaseikerweg 11 overtreders bekeurd. Dit gebeurde vijf keer vanwege het niet juist voeren van de verlichting op de fiets, 2 keer voor het niet in orde hebben van de verlichting van de auto, 2 keer vanwege het niet dragen van de autogordel, 1 keer voor het niet kunnen tonen van het kentekenbewijs en 1 keer voor het rijden zonder helm.

CASTENRAY 91 snelheidsovertreders

CASTENRAY De politie heeft vrijdagmiddag bij een snelheidscontrole op de Horsterweg 91 automobilisten bekeurd. Van de 460 gecontroleerde voorbijgangers was de hoogst gemeten snelheid 90 km per uur, terwijl 50 km per uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie