Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 04-02-2002

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 4-02-2002 Mediaberichten 04 februari (14.35 uur)

Roermond Verdachte van vernieling aangehouden

ROERMOND De politie heeft zondagavond een 34-jarige vrouw uit Echt aangehouden voor vernieling van een ruit in een woning aan de Olieslagersstraat. De vrouw meldde omstreeks 23.00 uur telefonisch dat zij de voordeurruit van een flatwoning zou hebben ingeslagen. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam en constateerde dat er een ruit vernield was, meldde de vrouw zich en werd aangehouden. Na een verklaring te hebben afgelegd is de vrouw in vrijheid gesteld. Zij bleek tevens onder invloed van alcohol en hiervoor kreeg zij een rijverbod van 12 uur. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Weert Man verdacht van diefstal aangehouden

WEERT Een 36-jarige Weertenaar is zondagmiddag aangehouden voor diefstal van aluminium bij een bedrijf aan de Industriekade. Omdat een inwoner van Weert met wel erg veel materiaal op zijn fiets over de Houtstraat reed, werd door de passerende politiepatrouille een controle uitgevoerd. De man verklaarde het materiaal in Budel uit een afvalcontainer langs de weg te hebben gehaald. De agenten namen het materiaal in beslag en stelden een onderzoek in dat uitkwam bij een bedrijf aan de Industriestraat. De verdachte bleek het bedrijfsterrein te zijn binnengedrongen en het materiaal te hebben weggenomen. Hij werd alsnog in zijn woning aangehouden en in verzekering gesteld.

Roermond Meisjes aangehouden

ROERMOND De politie heeft vanmorgen twee meisjes van 15 en 18 jaar aangehouden op verdenking van mishandeling en straatroof. De meisjes konden worden aangehouden nadat van hen in het opsporingsprogramma van de politie Limburg-Noord De Gouden Tip een foto genomen door een bewakingscamera werd getoond. Zij worden ervan verdacht begin december in Roemrond een vrouw te hebben mishandeld en beroofd. Nadat beiden door kijkers werden herkend en hun identiteit bij de politie bekend werd zijn zij vanmorgen aangehouden en in verzekering gesteld. Het politie-onderzoek moet uitwijzen wat ieders aandeel in het gebeuren is geweest.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie