Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 04-02-2002

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 4-02-2002 2e Persbericht 4 februari 2002

Eindhoven: Politie houdt bromfietscontrole
Maandag tussen 14.00 en 21.00 uur heeft de politie in Woensel Noord en
-Zuid een brom- en snorfietscontrole gehouden. De politie zette 20 agenten in. Zij controleerden in de Kruisstraat, Markerwaardlaan, Meteoorstraat, Generaal Reyndersweg, Boschdijk en Ondernemingenweg. De politie maakte 45 bekeuringen op, onder meer voor de volgende feiten: geen helm (14), opgevoerde bromfiets (21), geen bromfietscertificaat (8) geen gele plaat (1) en een bromfietser was nog geen 16 jaren oud.

Geldrop: Snelheidscontroles
Maandagmorgen russen 9.00 en 11.00 uur heeft de politie op de Eindhovenseweg een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 1516 voertuigen en daarvan reden er 66 te snel. De hoogste snelheid was 78 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

In de Dwarsstraat controleerde de politie maandag tussen 12.00 en 13.45 uur 403 voertuigen. Achttien automobilisten reden te snel. De snelste reed 80 km/u in plaats van de toegestane 50 km/u.

Helmond: Verkeerscontrole
Maandagmiddag heeft de politie in Helmond op de Europaweg een verkeerscontrole gehouden. Vier automobilisten gingen op de bon, omdat ze geen autogordel droegen. Een bromfietser kreeg een bon omdat hij geen bromfietscertificaat bezat en een bromfietser kreeg een bekeuring omdat zijn brommer was opgevoerd.

Budel:Mishandeling en vernieling
Maandagmiddag rond 14.15 uur is in de Nieuwstraat in Budel een 33-jarige Bulander aangehouden. De man had rond 11.45 uur bij een woning aan de Burgemeester van Houtstraat een ruit ingegooid met een fiets. Een 25-jarige vrouw die hij daar trof sloeg hij enkele malen tegen haar hoofd. De man is op het politiebureau ingesloten.

Son: Verkeerscontrole
Maandagmiddag zijn op de kruising Eindhovenseweg en 2000 zeven automobilisten bekeurd. De zeven sorteerden via het linker voorsorteervak voor en gingen daarna recht door om eerder bij de brug te zijn.

Veldhoven: Verkeerscontrole
Maandagmorgen tussen 7.15 en 8.30 uur is op de Run een verkeerscontrole gehouden. Dertien bestuurders zijn bekeurd voor het negeren van het inrijverbod.

Asten: Verkeerscontroles
Maandagmiddag controleerde de politie het inhaalverbod voor vrachtautos op de A67 onder Asten. Zes vrachtautochauffeurs gingen op de bon. Tijdens een controle op de kruising Provincialeweg en Witvrouwenbergweg gingen zes fietsers op de bon omdat ze door rood reden.

Asten: Diefstal auto
Maandagmiddag tussen 15.00 en 16.00 is op een erf van een woning aan de Antoniusstraat in Asten een rode Mercedes Benz C200 D CDI met het kenteken 91-GN-VR gestolen.

Someren: Onder invloed
Een 38-jarige automobilist uit Gerwen veroorzaakte maandagavond rond 20.15 uur op de kruising Floreffestraat en Klotterstraat in Someren een aanrijding. Hij reed op de Floreffestraat en verleende geen voorrang aan een van rechts komende automobilist. De Gerwenaar had gedronken en blies op het politiebureau 1,45 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt bovendien proces-verbaal opgemaakt.

Valkenswaard: Snelheidscontroles
Maandagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur heeft de politie op de Eindhovenseweg in Valkenswaard een snelheidscontrole gehouden. De politie controleerde 1883 voertuigen en daarvan reden er 96 te snel. De hoogste snelheid was 82 in plaats van de toegestane 50 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie