Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College Nieuwegein stelt rioleringsplan vast

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

College stelt rioleringsplan vast
Het college heeft het gemeentelijk rioleringsplan vastgesteld. Doel van dit plan is de verbetering van de kwaliteit van het rioolstelsel en het oppervlaktewater (sloten, singels, kanalen, e.d.). De looptijd van het plan is 5 jaar. In de komende planperiode wil het college de bergingscapaciteit van rioolstelsel in oudere Nieuwegeinse wijken (Vreeswijk, Jutphaas-Wijkersloot en Zandveld) vergroten. Dit gebeurt door ondergrondse bergbezinkbassins en bergbezinkriolen aan te leggen. Over de aanleg hiervan zal de gemeente tijdig met de bewoners in overleg treden. Door deze voorzieningen zal het minder vaak voorkomen dat bij zware buien het regenwater, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie