Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IS InterNed Services kiest voor Prenames

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

IS InterNed Services kiest voor Prenames

HAARLEM, 20020204 -- IS InterNed Services, een van de grootste en snelst groeiende Hosting Providers van Nederland, is vandaag gestart met het aanbieden van het Prenames Systeem voor domeinnaamregistraties. "Het proces om meerdere domeinnamen te registreren wordt voor onze Klanten hiermee sterk vereenvoudigd" stelt Arjan Steevels, directeur van InterNed Services, "dat past precies in de werkwijze van onze organisatie: "slimmer, sneller en beter."

Gezien het grote aantal registraties onder de .nl en .com extensies wordt er door bedrijven vaak gezocht naar alternatieve extensies om toch duidelijk en herkenbaar aanwezig te zijn op het Internet.

Prenames stelt elk bedrijf in staat om 66 verschillende domeinnamen op eenvoudige uniforme wijze te registeren.

Het is voor de klanten van IS van groot belang in één keer een overzicht te krijgen van vrijwel alle mogelijk te registeren domeinnaam extensies, om deze alvolgens door IS te laten registreren.

"We hebben dit systeem gebouwd op basis van de ervaring die we hebben opgedaan met onze bestaande klanten" stelt Bo de Visser, directeur van Interlab "We zijn dan ook zeer blij dat deze dienst zo succesvol is". Momenteel worden vele duizenden domeinnamen bij InterNed Services gecontroleerd.

InterNed Services heeft samen met Interlab BV de dienst volledig binnen het systeem van InterNed Services geintegreerd.

Interlab BV is een bedrijf van Bo de Visser, Roger Heijkoop en Marco v.d. Meijden, de eerste twee voormalig eigenaars van Vuurwerk Internet.

Webverwijzingen:

www.is.nl
www.interlab.nl
www.prenames.com


---
Contact:
Arjan Steevels - InterNed Services
(arjan@is.nl) - 0299-476185

Hans Bennink - Interlab BV
(hans@interlab.nl) - 023-7505958

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie