Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EnergieNed: werkwijze DTe bedreigt leveringszekerheid

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EnergieNed

Bedrijven met switchproblemen worden niet afgesloten

Bedrijven met switchproblemen zijn onzeker over de continuïteit van de energielevering. Netbeheerders willen deze onzekerheid wegnemen. Zij zullen tot 15 februari bedrijven waarvan de nieuwe leverancier bij de netbeheerder onbekend is of die met andere switchproblemen te maken hebben, niet afsluiten van elektriciteit en/of gas. De netbeheerders deel uitmakend van EnergieNed Federatie van Energiebedrijven in Nederland vervullen een sleutelrol in het switchproces. Zij zijn zich bewust van het feit dat er sprake is van een nieuwe situatie met overgangsproblemen bij alle marktpartijen. De netbeheerders verplichten zich om, waar nog onduidelijkheid heerst, in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie