Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 04-02-2002

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-02-2002
Persberichten districten Heerlen en Kerkrade (RKey; 10.45 u) Maandag, 4 februari 2002

Districten Heerlen en Kerkrade

Heerlen; aanrijding
Afgelopen zondagavond omstreeks 20.00 uur vond op de Zeswegenlaan een aanrijding plaats. Een 33-jarige bestuurster van een auto uit Hoensbroek botste met haar auto tegen een bromfiets, bestuurd door een 17-jarige jongen uit Heerlen met achterop een 15-jarig meisje, eveneens uit Heerlen. Die kwamen bij de aanrijding met de bromfiets ten val en raakten gewond. Ze werden overgebracht naar het Atriumziekenhuis in Heerlen. De bromfietsbestuurder met een hersenschudding en allerlei snijwonden, het meisje met een gebroken been waaraan zij zondagavond in het ziekenhuis nog is geopereerd. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Kerkrade; rijbewijs ingevorderd
Afgelopen nacht, zondag op maandagnacht zag de politie op de Kerkradersteenweg een 37-jarige automobilist uit die plaats rijden die bij nadere controle onder invloed zijn auto had bestuurd. Ademanalyse in het politiebureau wees uit dat de Kerkradenaar ruim 1,4 promille alcohol in zijn bloed had. De politie vorderde het rijbewijs in van de verdachte en maakt proces-verbaal tegen hem op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie