Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Friesland 04-02-2002

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Friesland, plaats: Friesland 4-02-2002
Politieberichten van 4/2 (07.00 tot 13.00 uur)

Surhuizum: aanrijding met letsel
Bij een aanrijding op de Uterwei is maandag om 07.45 uur een 12-jarige fietser uit Surhuizum gewond geraakt. De jongen had bij het oversteken geen voorrang verleend aan een 29-jarige automobiliste uit Buitenpost. Hij werd met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Drachten gebracht.

Joure: overval supermarkt
Maandag om 07.45 uur is een supermarkt aan De Merk door twee gewapende mannen overvallen. Een 35-jarige medewerker van de winkel zat achter de zaak in zijn auto te wachten tot een collega arriveerde. Een portier werd opengetrokken, waarna hij door twee met bivakmutsen gemaskerde mannen met een vuurwapen werd bedreigd. Onder bedreiging van de wapens werd door een steeg naar de voorkant van de winkel gegaan. In de winkel werd de kluis geopend. De twee verdachten gingen er, met enkele duizenden euro`s, lopend, in de richting van de Midstraat vandoor. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld. De recherche van het district Heerenveen heeft de zaak in onderzoek.

Donkerbroek: stamper gestolen
Afgelopen weekend werd vanaf een aan de Bovenweg geparkeerde aanhangwagen een stamper gestolen. De stamper was met een beugel beveiligd, die werd geforceerd. Een 32-jarige inwoner van Gorredijk deed aangifte van diefstal van het apparaat met een waarde van ca.
1.000 gulden.


Grou: woninginbraak
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een woning aan het Master Wielsmaplein. Nadat men een deur had geforceerd, werden uit de woning onder meer een portemonnee en een fototoestel weggenomen. De 62-jarige bewoner deed aangifte.

Bureau Communicatie: 058 8808272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie