Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 04-02-2002

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 4-02-2002 Persbericht Heerlen; verkrachting (RKey; 16.25 u) Maandag, 4 februari 2002

District Heerlen

Heerlen; verkrachting
Afgelopen zondagmorgen kreeg de politie een melding van een verkrachting. Een 18-jarige jongevrouw uit Heerlen werd die zondagmorgen, tussen 11.00 en 12.00 uur in het parkje, gelegen tussen de Breukerweg en de Zeswegenlaan in Heerlen door een jongeman op een groene mountainbike aangesproken en bedreigd. Vervolgens werd het slachtoffer verkracht waarna de jongeman met zijn groene mountainbike is vertrokken. De politie stelt een nader onderzoek in, waaronder ook een buurtonderzoek. De politie is dringend op zoek naar getuigen. Met name is de politie op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord danwel die zondagmorgen (of wellicht eerder) deze jongeman op een groene mountainbike hebben gezien. Deze getuigen kunnen contact opnemen met de Heerlense politie via telefoonnummer 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie