Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Betere organisatie Amsterdams waterbeheer

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Bron: Gemeente Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amsterdam


---
|
Betere organisatie Amsterdams waterbeheer

Voor het beheer van het water in Amsterdam zijn veel instanties verantwoordelijk. De organisatie is complex en daardoor vaak onduidelijk. In het Waterplan, dat op 30 januari jl. door de gemeenteraad is vastgesteld, wordt gepleit voor een betere organisatiestructuur en een klantvriendelijkere opzet van waterbeheer. Dit betekent dat verschillende waterbeheerders, gemeentelijke diensten (zoals de Dienst Binnenwaterbeheer, dienst Ruimtelijke Ordening en Dienst Waterbeheer en Riolering), de stadsdelen en particulieren nauw gaan samenwerken om de doelstelling van het Waterplan te behalen: 'Een ecologisch gezond en veilig functionerend watersysteem met een hoge ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie