Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stedelijke oproep: 'heroine-experiment omzetten in vaste verstrekking'

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Utrecht

UTRECHT: HEROINE-EXPERIMENT OMZETTEN IN STRUCTURELE VERSTREKKING

Het Utrechtse gemeentebestuur, samen met de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Heerlen en Groningen roept de Tweede Kamer op tot snelle besluitvorming om de gecontroleerde verstrekking van heroïne onder soortgelijke strenge condities uit te breiden naar een grotere groep verslaafden. Utrecht vindt dat deze verstrekking onderdeel zou moeten uitmaken van het pakket van zogenaamde AWBZ-voorzieningen.

Het gemeentebestuur van Utrecht heeft met instemming kennisgenomen van het rapport ' Onderzoek naar heroïne op medisch voorschrift' dat de Centrale Commissie Behandeling Heroïneverslaafden (CCBH) vandaag aan de minister van VWS heeft aangeboden. Het rapport ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie