Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rekeningcommissie Tilburg onderzoekt beleid onroerend goed

Datum nieuwsfeit: 04-02-2002
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Tilburg

4-2-2002
Rekeningcommissie onderzocht aan- en verkoopbeleid onroerend goed Mogelijk vervolgonderzoek naar samenwerking met particuliere bouwwereld

De rekeningcommissie, een onderzoekscommissie uit de Tilburgse gemeenteraad, heeft de resultaten gepresenteerd van haar onderzoek naar de strategie en uitvoering van het gemeentelijk aan- en verkoopbeleid van onroerend goed in de jaren 1994 1999. De belangrijkste conclusies zijn het ontbreken van kaderstellende verwervings-plannen, en heldere gunningscriteria. De commissie stelt ook dat grondprijzen nog te weinig marktconform worden bepaald.

De integriteit en zorgvuldigheid van betrokken ambtenaren staat niet ter discussie. Als de gemeenteraad op 18 februari aanstaande de aanbevelingen van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie