Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

't Veld benoemd als bijzonder hoogleraar open universiteit

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

OPEN UNIVERSITEIT NEDERLAND

OUNL: Prof. dr. In 't Veld benoemd als bijzonder hoogleraar

Het College van bestuur van de Open Universiteit Nederland heeft prof. dr. R.J. (Roel) in 't Veld benoemd als bijzonder hoogleraar Bedrijfswetenschappen met de leeropdracht 'Management van hybride organisaties'. Op dit moment onderzoekt professor In 't Veld samen met de Open Universiteit de mogelijkheden om een global MPA (Master of Public Administration) op te zetten. De benoeming tot bijzonder hoogleraar geldt voor een periode van drie jaar. Naast zijn functie als bijzonder hoogleraar bij de Open Universiteit is In 't Veld onder andere: decaan van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur, rector van de Stichting Interacademiale Opleidingen en bouwdecaan van De Utrechtse School.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met het Bureau bestuursondersteuning van de Open Universiteit Nederland, telefoon: 045-5762897.


05 feb 02 11:37

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie