Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie provincies interculturaliseren vrijwilligerswerk

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NED. ORG. VRIJWILLIGERSWERK

drie provincies interculturaliseren vrijwilligerswerk

5-2-2002

Drie provincies gaan vrijwilligerswerk interculturaliseren

De veelkleurigheid van onze multiculturele samenleving is in het Nederlandse vrijwilligerswerk nog nauwelijks terug te vinden. Om interculturalisering van het vrijwilligerswerk te bevorderen, gaan in de provincies Noord-Brabant, Noord-Holland en Zeeland implementatietrajecten van start. De landelijke organisatie Stap Twee werkt hiervoor samen met vijf provinciale steunfuncties: BOZ (Brabants Ondersteuningsinstituut Zorg), Palet (steunpunt voor multiculturele ontwikkeling in Noord-Brabant)/ Prisma Brabant (partner in welzijn en educatie), IMCO (Kenniscentrum van de sociale praktijk in Noord-Holland) en Scoop (Zeeuws Instituut voor Zorg, Welzijn en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie