Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 05-02-2002

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 5-02-2002 Persbericht district AA & Dommel

ALCOMOBILIST DANKZIJ BEVEILIGINGSMEDEWERKER AANGEHOUDEN (Berlicum)

Van maandag op dinsdag heeft de politie dankzij een oplettende beveiligingsmedewerker een 52-jarige alcomobilist op de Hoogstraat in zijn woonplaats Berlicum aan kunnen houden voor het rijden onder invloed van alcohol. De beveiligingsmedewerker zag de verdachte rijden en vermoedde dat de man, gezien zijn rijgedrag, onder invloed van alcohol verkeerde. Hij belde met zijn GSM de politie en praattede agenten naar de auto van de verdachte toe. Bij controle bleek de Berlicummer aardig diep in het glaasje te hebben gekeken. Hij is aan-gehouden, proces-verbaal is opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

HONDERVIJFTIEN EURO VOOR TWEE PAAR PANTYS (Schijndel)

Maandagmiddag is de diefstal van twee paar pantys uit een warenhuis aan de Hoofdstraat in Schijndel, een 57-jarige Helvoirtse duur komen te staan. De vrouw probeerde twee paar pantys ter waarde van 4,95 weg te nemen. Zij werd betrapt en aangehouden. De verdachte kreeg na verhoor een geldboete van 115,=

WONINGINBRAKEN (Berlicum)

Maandag is aangifte gedaan van twee woninginbraken in Berlicum. De inbraken vonden afgelopen weekend plaats in een woning aan de Bevershoeve en de Lochtsehoeve in Berli-cum. Uit de woning aan de Bevershoeve zijn o.a. sleutels en een videocamera ontvreemd, bij de andere woning bleef het bij een poging tot inbraak.

LASTIGE DAMES IN BEJAARDENFLAT (Boxtel)

Maandagavond kreeg de politie een melding dat baldadige en vernielzuchtige jeugd in een bejaardenflat aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel tegen een deur trapten. Terplaatse sloegen een zevental jongeren op de vlucht. Uiteindelijk konden de agenten drie 14-jarige Boxtelse dames op de derde verdieping staande houden. Twee van de verdachten worden voorge-dragen voor alternatieve bestraffing via Buro HALT, de derde verdachte kreeg een proces-verbaal omdat de ouders geen toestemming gaven voor afhandeling via Buro HALT.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie