Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering commissie/gemeenteraad Papendrecht

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Papendrecht

Laatste update: 31.01.2002 Dinsdag 5 februari vergadert de commissie Ruimtelijke ordening, volkshuisvesting en onderwijs in de raadzaal van het raadhuis. De vergadering is openbaar en begint eenmalig om 19.30 uur. De voorlopige agenda vermeldt onder meer: de stand van zaken c.q. voortgang centrumplannen (met presentatie concept beeldkwaliteitplan centrumgebied en eerste bespreking daarvan (zie daarover ook elders op deze pagina's), vaststelling tarieven 2002 voor verkoop gemeentegrond (aanvullende grondverkopen en siertuingrond) en verhuur van gemeentelijke eigendommen, evaluatie woonruimteverdeling 2000, de stichting van een vierde openbare basisschool in Papendrecht, een voorstel tot het slopen van de toren bij de N.H.-kerk aan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie