Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

België en Nederland versterken samenwerking

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

België en Nederland versterken samenwerking

5 februari 2002

De gewestelijke regeringen van Vlaanderen en Wallonië, de federale regering van België en de Nederlandse regering hebben vandaag afspraken gemaakt over versterking van de grensoverschrijdende samenwerking. Het gaat daarbij om grensoverschrijdende politiesamenwerking en samenwerking in de rampenbestrijding. Daarnaast zijn afspraken gemaakt over de samenwerking tussen lokale, regionale en nationale (federale en gewestelijke) overheden.

De afspraken staan in een gemeenschappelijke verklaring die is ondertekend door de Nederlandse minister K.G. de Vries en staatssecretaris G.M. de Vries (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), staatssecretaris D.A. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie