Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

België verdaagt overleg met Nederland over gebruik Westerschelde

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

PERSMEDEDELING VAN HET KABINET VAN MINISTER PATRICK DEWAEL MINISTER-PRESIDENT VAN DE VLAAMSE REGERING VRIJDAG 1 FEBRUARI 2002

WESTERSCHELDE

Minister-president Patrick Dewael en minister vice- president Steve Stevaert delen mee dat de Vlaamse regering vandaag heeft beslist dat het voorziene overleg op 5 februari ek. tussen Vlaams minister van Openbare Werken Steve Stevaert en de Nederlandse minister van Verkeer en Waterstaat, Tineke Netelenbos wordt verdaagd.

Op de agenda van het overleg stond o.a. de Langetermijnvisie voor het Scheldeëstuarium, met als hoofdlijnen toegankelijkheid, veiligheid en natuurlijkheid; de gemeenschappelijke nautische dossiers en de loodsgeldontkoppeling. Bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie