Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Autodesk introduceert Subscription Programma nu ook in Europa

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


Persbericht

Autodesk introduceert Subscription Programma nu ook in Europa

Rotterdam, 5 februari 2002 Autodesk, producent van ontwerpsoftware en digitale content, introduceert het Autodesk Subscription Programma. Dankzij dit programma kunnen klanten hun Autodesk-software gemakkelijk up-to-date houden. Het programma, dat in augustus 2001 in de VS en Canada werd geïntroduceerd en nu ook in de meeste Europese landen beschikbaar is, vereenvoudigt het upgrade-proces, minimaliseert verstoringen van de bedrijfsprocessen door omvangrijke implementatie-trajecten van grote upgrades en vereenvoudigt het opstellen en beheren van budgetten.

Voor een jaarlijkse vergoeding biedt het nieuwe onderhoudsprogramma een alternatief voor grootschalige product-upgrades ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie