Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Whizzdom sluit reseller-overeenkomst met ACTA 2000 in Europa

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Hilversum, 5 februari 2002 - Whizzdom, een toonaangevende web-based solution provider, heeft onlangs een reseller-overeenkomst afgesloten met Acta 2000, distributeur van on line LearnKey content. LearnKey, Inc. is wereldwijd leverancier van specialistische learning content, e-learning-technieken en -trainingen. Met deze overeenkomst is Whizzdom het eerste bedrijf dat oplossingen van LearnKey, Inc. aanbiedt aan computergebruikers en IT-professionals in Nederland. Deze strategische alliantie versterkt beide Europese bedrijven en is een logisch initiatief dat past in beider toekomstvisie over e-learning.

Joggie Taute, Managing Director van Whizzdom, zegt: "Het beschikbaar hebben van verschillende soorten specialistische content van LearnKey, Inc. voor onze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie