Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 05-02-2002

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 5-02-2002 2e persbericht 5 februari 2002

Berichten uit de regio

Helmond: Verdachte overval aangehouden
In een woning aan de Willem Prinzenstraat is dinsdagmorgen om 9.40 uur een 30-jarige Helmonder aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij dinsdagmorgen tussen 8.30 en 9.00 uur een overval heeft gepleegd op een supermarkt aan de Heistraat. De man was daar binnengekomen en had een caissière bedreigd met een mes. Zij moest de kassa voor hem openmaken. Toen zij dat deed pakte de man geld uit de kassa. Het zou gaan om enkele honderden euros. Daarmee verdween de man. Naar aanleiding van het signalement kon de verdachte even later aangehouden worden. Hij is voor onderzoek de cel ingegaan.

Helmond: Diefstal van bouwplaats
Vanaf een bouwterrein aan de Heerenlaan in Brandevoort is in de nacht van maandag op dinsdag een spuitmachine gestolen. De machine wordt gebruikt voor het bespuiten van plafonds en wanden. Het hek dat om het bouwterrein staat is vernield en men is de woning, waarin de machine stond, binnen gegaan met een valse sleutel. De waarde van de machine is 4.830,=.

Nuenen: Bromfietser gewond
Bij een aanrijding op de Europalaan is dinsdag om 7.25 uur een 44-jarige Geldropse bromfietster gewond geraakt. De vrouw reed met haar bromfiets op het fietspad van een rotonde. Zij kreeg geen voorrang van een 56-jarige Helmonder die met zijn auto de rotonde opreed. De vrouw is met een beenbreuk in het St. Annaziekenhuis opgenomen.

Geldrop: Gestolen auto
Tussen maandag 21.30 en dinsdag 14.00 uur is vanaf de Waleweinlaan een rode Opel Corsa met het kenteken ZB-93-JD gestolen.

Eersel: Zakkenrollerij
Dinsdag tussen 13.45 en 14.00 uur is de portemonnee van een 53-jarige Eerselse vrouw gerold. Zij was aan het winkelen in een supermarkt in de Nieuwstraat. Zij had haar tas met daarin de portemonnee in het winkelwagentje staan. Toen zij bij de kassa kwam bleek de portemonnee verdwenen te zijn. Zij heeft tijdens het winkelen even bij de tijdschriften gestaan en daardoor haar tas niet in het zicht gehad. Mogelijk is er toen de portemonnee gestolen. In de portemonnee zaten pasjes, een gouden armband en geld, ongeveer 50,=. De armband is ongeveer 200,= waard.

Wintelre: Verdachte heling aangehouden
Op het Kekkeneind is maandagmiddag om 16.05 uur een 54-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man huurt een loods aan het Kekkeneind. In deze loods trof de politie maandag, na informatie, allerlei goederen aan die van diefstal afkomstig zijn. In de loods stonden een in Ewijk gestolen vrachtauto, een bestelauto en een aanhanger die in Oud Gastel was gestolen, een aanhanger die in Eindhoven was gestolen en zeven fietsen waarvan er enkele in Best zijn gestolen. De man, die verdacht wordt van heling, is voor onderzoek ingesloten. Er worden nog meer aanhoudingen verwacht.

Veldhoven: Auto weg na proefrit
Een 68-jarige autohandelaar uit Veldhoven heeft dinsdag aangifte gedaan van verduistering van een auto. Een man kwam maandag rond 17.00 uur bij zijn bedrijf. Hij wilde een auto kopen. Maar eerst wilde hij een proefrit maken. De man vertrok met een Mercedes C220 met het kenteken NT-ZV-55. Hij was dinsdag nog niet terug met de auto.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie