Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 05-02-2002

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-02-2002 Mediaberichten 5 februari (laatste berichten)

HORST Negen bekeuringen bij parkeercontroles HORST De politie heeft dinsdag bij parkeercontroles in het centrum van Horst negen automobilisten bekeurd. Zeven automobilisten zijn bekeurd voor het parkeren zonder parkeerschijf en twee automobilisten zijn bekeurd voor het parkeren buiten de toegestane tijd. LIMBURG-NOORD 217 bekeuringen bij snelheidscontroles LIMBURG-NOORD De politie Limburg-Noord heeft bij snelheidscontroles in Venlo, Beesel en Reuver 217 automobilisten bekeurd. VENLO - Op de Kaldenkerkerweg zijn maandagmiddag 94 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 640 gecontroleerde voertuigen bedroeg 82 km/uur waar maximaal 50 km/uur is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie