Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themamiddag in debat met minister Jorritsma

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Vrije Universiteit Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Vrije Universiteit Amsterdam

Informatie voor de pers. Vrije Universiteit Amsterdam. 29/01/2002


---

Bureau Internationalisering opent met themamiddag: In debat met minister Jorritsma

Dinsdag 5 februari
wordt het nieuwe Bureau Internationalisering van de Vrije Universiteit geopend. Ter ere daarvan vindt een themamiddag plaats over internationalisering, getiteld Wanneer ga jij nou? Onderdeel daarvan is een debat met minister Annemarie Jorritsma van Economische Zaken over de toekomst van de Europese Unie. De minister zal ook een beurs van duizend euro weggeven aan een student of aio van de VU, te besteden aan studie of stage in het buitenland.

De Vrije Universiteit wil de komende jaren meer aandacht schenken aan internationalisering. De mogelijkheden voor studie en stage in het buitenland worden uitgebreid en buitenlandse studenten worden aangemoedigd voor korte of lange tijd aan de VU te komen studeren. Om studenten en medewerkers goed te informeren over de mogelijkheden aan de VU, de beschikbaarheid van studiebeurzen enzovoort, is onlangs het Bureau Internationalisering opgericht. Het is gesitueerd in de centrale hal van het hoofdgebouw en studenten, medewerkers en gasten van de VU kunnen op werkdagen terecht bij de balie ervan.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie