Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grond Tussenhof-Zuid officieel overgedragen aan ontwikkelaar

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(terug)

Hoogezand, 5 februari2002 Persbericht 2002/14

Grond Tussenhof-Zuid officieel overgedragen aan ontwikkelaar

Op vrijdag 1 februari 2002 is de eigendomsakte gepasseerd voor de grondoverdracht van het complex Tussenhof-Zuid. De grond is gekocht door Amstelland Ontwikkeling Wonen in Groningen. Dit betekent dat de weg vrij is voor de daadwerkelijke realisatie van het complex Tussenhof-Zuid.

De bouw van het complex start begin maart. De bouwvergunning is al in december 2000 verleend. Met dit complex wordt een belangrijk element van de plannen voor een nieuw Stadscentrum van Hoogezand-Sappemeer gerealiseerd. Samen met de geplande uitbreiding van het winkelcentrum Groot Gorecht en de herontwikkeling van de Peperdriehoek wordt een kwaliteitsimpuls gegeven aan dit deel van het Stadshart.

Het complex Tussenhof-Zuid ligt op de hoek van de Kerkstraat en de Burgemeester van Royenstraat Oost. Amstelland Ontwikkeling Wonen realiseert op de locatie Tussenhof- Zuid 33 appartementen op de verdiepingen, elk met een berging in de kelder en een eigen overdekte parkeerplaats. Op de begane grond wordt een nieuw kantoor van de Rabobank gerealiseerd en drie units bestemd voor detailhandel. Het kantoor van de Rabobank is het tweede kantoor dat de Rabobank in de gemeente Hoogezand-Sappemeer realiseert. Het kantoor in de Tussenhof-Zuid is bedoeld voor de particuliere klanten van de Rabobank.

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie