Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brugstremmingen Kanaal door Walcheren

Datum nieuwsfeit: 05-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Zeeland
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Zeeland

Brugstremmingen Kanaal door Walcheren

De Sloebrug in Vlissingen en de Stationsbrug in Middelburg, beide over het Kanaal door Walcheren, zijn gestremd voor de scheepvaart van dinsdag 19 februari, 20.00 uur, tot en met vrijdag 22 februari, 22.00 uur.
De Sloebrug wordt gereviseerd en de Stationsbrug wordt voorzien van een gemotoriseerde noodbediening.
De Stationsbrug is ook gesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Die stremming gaat in 18 februari en duurt tot en met 22 februari. Als het werk tegenzit, wordt de stremming 23 februari gehandhaafd. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de brug wel gebruiken. De afsluiting voor het gemotoriseerde verkeer vloeit voort uit wegwerkzaamheden van de gemeente Middelburg voor de inrichting van het Stationsgebied.

Er wordt naar gestreefd de Schroebrug in Middelburg steeds voor het wegverkeer beschikbaar te hebben van tien minuten voor en na het hele en het halve uur. In die periodes wordt de Schroebrug dus niet bediend voor de scheepvaart. Overigens wordt niet veel scheepvaartverkeer verwacht, doordat de Sloebrug en de Stationsbrug toch niet beschikbaar zijn.

5 februari 2002, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 4/02

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie