Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Doorbreekt CDA de politiek-fiscale impasse rond eigenwoning

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

CDA


Zie het origineel http://www.cda.nl/articles/pr...l?article_id=2421 . Eigenwoning: doorbreekt het CDA de politiek-fiscale impasse?

De fiscale behandeling van de eigenwoning zit al jaren in een politiek-fiscale impasse. De oorzaken hiervan zijn: de 'hypotheekfobie' en de 'fabel van het huurwaardeforfait'. En dit terwijl de eigenwoning dringend toe is aan een fundamenteel andere fiscale structuur. Een overgangsfase is een politiek-electorale noodzaak om deze impasse te doorbreken. Het CDA-wetsvoorstel tot amendering van het eigenwoningforfait dat oktober 2001 werd ingediend, zal de doorbraak kunnen zijn naar een sociaal rechtvaardiger fiscale behandeling in de toekomst.

Het hele artikel kunt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie