Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stadhuis Rotterdam -- Actueel: Ecotopia (motie Aubert)

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Rotterdam

Ecotopia (motie Aubert)

(5-2)Het College van B. en W. stelt de raad voor om 318.000 toe te wijzen aan het project Ecotopia (motie Aubert). Ecotopia is een volkstuincomplex, ingericht volgens de principes van duurzaamheid, zoals gescheiden afvalsystemen, milieuvriendelijke tuinierartikelen, watercirculatiessysteem voor de waterpartijen, zonnecollectoren, natuurvriendelijke oevers, nestkasten voor vogels en vleermuizen, vlindervriendelijke flora etc. Gekozen is om het volkstuincomplex Akkeroord in IJsselmonde ecotopisch in te richten. Akkeroord is de nieuwe locatie voor het complex Hordijkerveld dat door de komst van het Medisch Centrum Rijnmond moet worden verplaatst. Betrokken volkstuinders en de Rotterdamse Bond van Volkstuinders ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie