Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotonde Julianaplein

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Gemeente Amersfoort
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Amersfoort

Rotonde Julianaplein

datum: 6 februari 2002

Het college van burgemeester en wethouders heeft tijdens haar vergadering van 5 februari jl. ingestemd met de plannen voor de aanleg van een (mini)rotonde op het Prinses Julianaplein.

Al in november 1998 heeft de commissie VDO ingestemd met de reactienota en ontwerpen voor het Nederberggebied. Op basis van de richtlijnen uit die ontwerpen is of wordt een nadere uitwerking van de verschillende wegen gemaakt. In het voorjaar van 2000 is vervolgens inspraak geweest over de plannen voor inrichting van het Julianaplein. Onder ander naar aanleiding van de daar gemaakt opmerkingen over verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers is besloten een minirotonde aan te leggen. Het onderwerp wordt op dinsdag 12 februari in de commissie VDO behandeld.
De plannen liggen vanaf vrijdag 8 februari ter inzage bij het Stadsinformatiecentrum de Observant, Stadhuisplein 7.

Op 19 februari wordt er een algemene informatieavond gehouden over alle projecten in het Nederberggebied. Deze vindt plaats in het congrescentrum de Eenhoorn aan de Koningin Wilhelminalaan 33 tussen 19.00 en 21.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie