Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Duisenberg op Conferentie 'Eén munt, één Euregio?' te Maastricht

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Geachte redacties,

Hierbij ontvangt u het programma voor de conferentie "Eén munt, één Euregio?", die a.s. woensdag 6 februari in Maastricht wordt gehouden in aanwezigheid van president van de Europese Centrale Bank, Dr. W. Duisenberg. Duisenbergs grote verdienste voor de monetaire eenwording van Europa zal bij deze speciale gelegenheid worden belicht, onder anderen door oud-president Tietmeyer van de Deutsche Bundesbank.

Tevens zal tijdens het symposium een onderzoek worden gepresenteerd met als centraal thema "Leidt de euro tot Euregionale integratie?", dat de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Universiteit Maastricht heeft uitgevoerd in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie