Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug 06-02-2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-02-2002 Persberichten districten Heuvelrug, 09.15 uur

Bromfiets- en snorfietscontrole

VEENENDAAL De politie van het district Heuvelrug heeft dinsdag middag een grote bromfiets- en snorfietscontrole uitgevoerd.

In totaal werden 64 voertuigen gecontroleerd en 65 bekeuringen uitgeschreven. Voor 23 bestuurders werd een bekeuring uitgeschreven voor het overschrijden van de constructiesnelheid. Verder werden bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de helm, het niet hebben of niet kunnen tonen van het bromfietscertificaat, ondeugdelijk remmen en verlichting, gladde banden en het onverzekerd rijden.

De politie zal in de toekomst meerdere brom- en snorfietscontroles gaan uitvoeren.

Snelheidscontrole

RHENEN Op de Grebbeweg heeft de politie dinsdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd.

In drie uur tijd passeerden 2608 bestuurders de controlepost. Voor 150 bestuurder schreef de politie een bekeuring uit voor het overschrijden van de maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u.

Snelheidscontrole

VEENENDAAL De politie heeft maandagmiddag op de Grote Beer een snelheidscontrole uitgevoerd. Tussen 16.40 en 17.40 uur werden 662 voertuigen gecontroleerd. Voor 29 bestuurders werd een bekeuring uitgeschreven voor het overschrijden van de maximum snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 km/u.

Dure fles wijn

MAARN Dinsdagvond werd op de Tuindorpweg een man aangehouden voor het stelen van een fles wijn.

Omstreeks 19.45 zag een medewerker van een levensmiddelenwinkel dat de man een fles wijn in zijn jas stopte en de winkel wilde verlaten zonder te betalen. Het personeel hield de 30-jarige verdachte uit IJsselstein aan en droeg hem over aan de politie.

Op het bureau kreeg de man een bekeuring uitgereikt van 115,=.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie