Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid 06-02-2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-02-2002 Persbrichten district Eemland zuid, 08.40 uur

Rijden onder invloed

AMERSFOORT De politie heeft in de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 februari een man aangehouden omdat hij onder invloed op een bromfiets reed.

Omstreeks 02.10 uur liet de politie een 47-jarige bromfietsbestuurder uit Amersfoort een blaastest afleggen. De man rook naar alcohol. Uit de blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. De Amersfoorter werd aangehouden en voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau.

Uiteindelijk bleek dat hij 1,85 promille alcohol in zijn lichaam had. Met een rijverbod van negen uur en een proces verbaal werd hij naar huis gestuurd. Hij moet op woensdag 6 februari zijn rijbewijs komen inleveren.

Verkeerscontrole

AMERSFOORT de politie heeft dinsdagmiddag op de Liendertseweg een verkeerscontrole uitgevoerd.

Tussen 15.00 en 16.00 uur werden negen bestuurders bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Een bestuurder kreeg een bekeuring voor het niet kunnen tonen van zijn rijbewijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie