Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeer & Waterstaat sluit contract met EDS voor Groningse Tripperpas

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Na de succesvolle invoering van de 'Tripperpas' in 2001 heeft het Ministerie van Verkeer & Waterstaat een contract met EDS afgesloten om de volgende fase met hetzelfde succes voort te zetten. Het project 'Tripperpas' is een proefproject in de stad Groningen voorafgaand aan een eventuele nationale invoering van een chipkaartsysteem in het openbaar vervoer. De deelnemende openbaarvervoersmaatschappij Arriva voorziet de reiziger van een contactloze chipkaart die wordt gebruikt bij het busvervoer in de Groningse binnenstad. In de bussen van Arriva is apparatuur geplaatst die met gebruikmaking van het Global Positioning System (GPS) herkent waar de passagier in- ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie