Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 06-02-2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: district Noord 6-02-2002 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanhouding fietsendief
LELYSTAD De politie hield dinsdagnacht een fietsendief aan. Surveillerende agenten kregen een melding dat iemand een fiets achter het station aan het stelen was. Ter plaatse troffen de agenten de verdachte aan die inderdaad bezig was een fiets te stelen. De man, een 43-jarige Lelystedeling, is aangehouden en voor nader verhoor ingesloten op het politiebureau. De fiets is ook overgebracht naar het bureau. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aanhouding bromfietser
LELYSTAD Een 17-jarige bromfietser uit Amsterdam is dinsdagavond aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel van de politie. De politie zag deze op de Polderdreef naast zijn brommer lopen. Bij controle bleek dat de bestuurder geen certificaat en verzekering had. Toen de politie zijn brommer in beslag wilde nemen, verzette hij zich en verwondde daarbij de agenten. De verdachte is aangehouden en geboeid overgebracht naar het politiebureau. Zijn brommer is in beslag genomen. Na verhoor is hij heengezonden. Zijn ouder is in kennisgesteld en proces-verbaal wordt opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie