Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst Burgemeester en wethouders Oirschot 06-02-2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Oirschot

Besluitenlijst: 06-02-2002

Huuropzegging Oude Raadhuis
In de plannen voor het vernieuwde Oirschotse gemeentehuis wordt het college gehuisvest in het oude Raadhuis op de Markt. In een brief aan de huurder is de stand van zaken uitgelegd: de huur van het Raadhuis is vanwege de onjuiste eerdere huuropzegging automatisch verlengd tot 1 september 2004.


Archeologisch monument Huize Ten Bergh
Het college adviseert de rijksdienst voor Monumentenzorg om Huize Ten Bergh aan te wijzen als beschermd archeologisch monument. Het terrein ligt ten zuiden van de Spoordonkseweg, ten westen van de kern Spoordonk. In de bodem van het terrein zijn resten te vinden van een kasteel uit de late Middeleeuwen. Het terrein is nu in gebruik als weiland. De bescherming betekent dat de sporen in de bodem behouden blijven.

Vervanging gravel tennisbanen De Klep
Het college vraagt de raad akkoord te gaan met vervanging van de zes gravelbanen op sportpark De Klep, door kunstgrasbanen. De banen zijn toe aan vervanging. Als de raad akkoord gaat worden de tennisbanen voor 1 april speelklaar gemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie