Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven e.o 06-02-2002

Datum nieuwsfeit: 06-02-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 6-02-2002
1e Persbericht 6 februari 2002


Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Graafmachine en aanhangwagen gestolen Vanaf een afgesloten terrein op de Jeroen Boschlaan is tussen dinsdag 18.00 uur en woensdag 8.00 uur een aanhangwagen met daarop een graafmachine gestolen. De dader is op het terrein gekomen door een toegangspoort open te breken.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagmorgen om 3.30 uur is op de P CZN Hooftlaan een 34-jarige automobilist uit Helmond aangehouden. Een politiesurveillance trof de man daar met een geheel ontbloot onderlichaam in zijn auto aan. De man is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Eindhoven: Automobilist rijdt door na aanrijding Op de Eisenhowerlaan is dinsdagavond rond 22.00 uur een 40-jarige Eindhovense automobilist achter op de auto van een 27-jarige Eindhovenaar gereden. De 40-jarige Eindhovenaar heeft de plaats van het ongeval verlaten. Hij kon kort daarna op de Muzenlaan aangehouden worden. De man heeft vermoedelijk te veel gedronken. Het afnemen van een ademanalyse mislukte waarop een bloedproef werd afgenomen. De verdachte automobilist kreeg een rijverbod van 12 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Best: Diefstal auto
Tussen dinsdagavond 20.15 en woensdagmorgen 6.20 uur is vanaf de Prins Bernhardlaan een paarse bestelauto, Mercedes Benz VITO, kenteken VV-FR-53, gestolen.

Geldrop: Aanrijding met gewonde
Dinsdagavond rond 20.00 uur raakte bij een aanrijding op de Wielewaal een 15-jarige fietster uit Geldrop gewond. Zij fietste komende uit de richting van de Alkstraat op de ventweg van de Wielewaal naar de voetgangers / fietsers oversteekplaats. Het meisje negeerde daar het roodlicht en verleende geen vrije doorgang aan een 54-jarige automobilist die op de Wielewaal richting centrum reed. De fietster liep diverse kneuzingen op.

Oirschot: Inbraak
In een gebouw aan de Castaert is tussen dinsdagavond 22.30 uur een woensdagochtend 7.30 uur ingebroken. De dader kwam binnen door een deur aan de achterkant van het pand open te breken. Uit het pand worden ruim 100,--, een rekenmachientje en twee bankpasjes gestolen.

Valkenswaard: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf aan de Peperstraat. De toegangsdeur is opengebroken. Uit het pand verdween een kassa.

Veldhoven: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf op de Schoolstraat. De voordeurruit is vernield. Uit het pand is een kassalade met daarin ruim honderd gulden gestolen.

Waalre: Gestolen auto uitgebrand aangetroffen
Op een zandpad in het verlengde van de Laarstraat is woensdagochtend rond 4.00 uur een uitgebrande auto aangetroffen. Uit onderzoek bleek dat de auto eerder die nacht weggenomen is vanaf de Ernst Casimirstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie